A Google Adwords előnyeiről bővebben

A Google Adwords előnyeiről bővebben

Google Adwords ppc, azaz Pay Per Click elven működik. Ez azt jelenti, hogy a hirdetőnek kizárólag akkor kell fizetnie, ha az általa megadott kulcsszóra rákereső ember rá is kattint az ő weboldalára. Ha nincs a Google Adwords-nek köszönhetően látogatója, nem kell fizetnie sem.

A költségeket teljesen rugalmasan Ön tervezheti, hiszen Ön adhat meg egy költségkeretet, amelyet később természetesen bármikor módosíthat. Így minden kiadás előre pontosan megtervezhető, nem érhetik utólagos meglepetések. A Google Adwords-nek köszönhetően teljes mértékben követheti hirdetéseinek eredményét, így könnyen kiszámolhatja, hogy valóban megéri-e Önnek ez a szolgáltatás. Megszabhat egy adott célközönséget hirdetéseinek, akár egy országot vagy a cégéhez közeli területet.

Ha igénybe veszi a Google Adwords szolgáltatásunkat, hirdetése rövid időn belül eléri potenciális ügyfeleit! Válassza az online marketing egyik legrugalmasabb eszközét, tegye elérhetővé termékeit vagy szolgáltatásait azoknak, akik pontosan arra kerestek rá!