Érdekesség: az online marketing

Érdekesség: az online marketing

Cégünk, a keresőoptimalizáson túl egyéb online hirdetési lehetőségekkel és stratégiákkal is foglalkozik, a keresőmarketing világában tehát otthon vagyunk. És Ön? Nézzük át röviden, mit is jelent bővebben az online marketing, és milyen segítséget nyújthat Önnek a hatékony reklámozás területén.

Az internet virtuális terében az eladó, és a vásárló viszonya megváltozik, a vásárló tulajdonképpen egyszemélyes piacot képez, és az eladó marketing tevékenységében arra fekteti a hangsúlyt, hogy ezzel az egyszemélyes piaccal kommunikáljon. Emiatt személyesebb lesz a kommunikáció, és az eladónak, azaz a kommunikátornak lehetősége van arra, hogy cégét, vagy üzleti ismertségét, tudatosságát felépítse. Ezzel megalapozhatja potenciális vásárlójában a bizalmat.

Ennek az online marketingnek a része, hogy a vásárló könnyen megtalálja az oldalt, vagy kulcsszavas kereséssel, vagy online hirdetés útján. Ez viszont csak akkor történhet meg, ha az oldal benne van az első körülbelül 30 találatban. Ezt segíti elő a keresőoptimalizálás.

Ha online marketing, seo, google adwords, vagy keresőoptimalizálás terén kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!