Fogalmakról röviden – Hogy Ön is képben legyen!

Fogalmakról röviden – Hogy Ön is képben legyen!

keresőoptimalizálás, vagyis SEO (Search Engine Optimization) egy olyan folyamat, melynek során az adott weboldal a keresőmotorok számára könnyebben megtalálhatóvá válik. Ez elsősorban a megfelelő kulcsszavak használatával lehetséges.

A kulcsszavak azok a kifejezések, amelyek hűen tükrözik az Ön vállalkozásának profilját, ezzel együtt pedig lehetőleg olyan szavak, amelyek a célközönsége számára is közismertek. Ez azért elengedhetetlen, mert a keresőoptimalizálás lényege, hogy a webes keresőfelületbe beírt szó kapcsán az Ön cége az első találatok közé kerüljön.

Google AdWords a kulcsszavak segítségével szűri ki azokat a találatokat, amelyek az egyes keresések során valóban relevánsak. Használata bizonyos költségekkel jár, de ezeket csak tényleges rákattintások esetén kell megfizetni.

Az online marketing kampány az a folyamat, melyben a keresőoptimalizálás, a kulcsszavak és a Google AdWords egy szálba fut össze. Tapasztalt szakemberek különféle kreatív eszközökkel érik el, hogy többen látogassák az Ön weboldalát.

Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szakértőink rendelkezésére állnak!