Google Kereső Hirdetés

AJÁNLAT

Kérje ingyenes Google kuponját ügyfélszolgálatunktól!

+36 1/ 336 0433

Szeretne a világ legnagyobb keresőjében hirdetni?

 • Kevés oldala látogatottsága, és új ügyfeleket szeretne?
 • Szeretné jobban megismertetni weblapját a nagyközönséggel?
 • Precízen beállított, előre megbeszélt kulcsszavakra optimalizált hirdetésekre van szüksége?
 • Válassza Google kereső hirdetési szolgáltatásunkat!

REFERENCIA

“Az elmúlt időszakban a fizetőképes kereslet csökkenése ellenére a Kampányfelügyelet Magyarország által végzett hatékony Google Adwords kampánykezelés segítségével 20% kal tudtuk az árbevételünket növelni 2012-es év végére.”

12-es Teher Bt.

Hirdessen velünk a Google keresőjében

Hirdessen velünk a Google keresőjében és:

 • Ön garantáltan nagy látogatottságnövekedést ér el, a releváns kulcsszavakra optimalizált hirdetéseinkkel.
 • Hirdetését több helyen is megjelenítjük a keresőrendszeren belül.
 • Remekül megírt, pontos, precíz hirdetésszövegek, melyek tökéletesen tükrözik és bemutatják cégét, vagy termékét.
Igényeljen egyszeri 30.000 Ft-os kuponkódot és hirdessen a Google keresőjében.

google-adwords-coupon-code-1075x605kupon2

“A Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-vel folytatott közös munka során, a www.hostopshop.hu webáruház folyamatos megrendeléseit az általuk kezelt Google AdWords hirdetések biztosítják.”

Hőstop-Plastika Kft.

Akciós ajánlat!

about-google-adwords1Ha Ön igénybe veszi Google kereső hirdetési szolgáltatásunkat, mi díjmentes tanácsadást és elemzést is kínálunk Önnek!

Ön tudta, hogy az interneten eltöltött időnk óriási százalékát teszi ki a keresés? Rákeresünk videókra, képekre, cikkekre, oldalakra, termékekre és szolgáltatásokra.

A legtöbbet használt kereső pedig a Google, mely az egész világon egyeduralmat alakított ki a keresőrendszerek tekintetében. Ha valamit nem tudunk, nem ismerünk, vagy több információt szeretnénk róla, akkor a Google keresőjét hívjuk segítségül.

 

Jelentkezzen még ma, hiszen ajánlatunk most akciós!

Díjmentes tanácsadást, felmérést is kap a Google partnerhálózati Hirdetés szolgáltatás mellé.

Ezekkel a plusz ajándékokkal segítünk Önnek eligazodni az online marketing világában, illetve bemutatjuk saját weboldala, cége, vagy szolgáltatása helyzetét.

A mi hirdetési szolgáltatásunkkal reklámjai több helyen, releváns kulcsszavakra rákeresve jelennek meg, így garantáltan potenciális látogatókhoz jut weboldala. A megfelelő kulcsszavak pedig azért fontosak, mert így olyan emberekhez jut el a weboldala, akik eleve érdeklődnek terméke, vagy szolgáltatása iránt.

Munkatársaink Google minősített szakemberek, így Ön a legjobban megalkotott és optimalizált hirdetéseket kapja a pénzéért.

A reklámok szövegeit pedig tapasztalt szövegíró csapatunk alkotja meg Önnek.

Ne habozzon, kérje ingyenes visszahívásunkat, s mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot! Használja hirdetéseinket, és csábítsa magához a leendő ügyfeleit!

Milyen a jó Google hirdetés?

keresocelzas.huAz online marketing segítségével minden vállalkozásból kihozható az a maximum, ami még benne rejlik, ennek egyik hatékony eszköze a Google hirdetés. A Google hirdetés sikere az okos tervezésen múlik. Hogyan is néz ki egy sikeres Google hirdetés stratégia?

A megfelelő kérdések megfogalmazásával már sokat lehet tenni a sikerért. Gondoljuk át, melyik az a célközönség, amit meg akarunk szólítani a hirdetéssel: fiatalok, középkorúak, esetleg más cégek, mi az, amit még nem tudnak rólunk? A következő annak megfogalmazása mit is ajánlunk a célcsoportnak: meg kell nekik mutatni, hogy ez az ajánlat a legjobb a piacon és máshol nem találnak hasonlót.

Érdemes a vásárlók fejével gondolkodni és megpróbálni azokat a kulcsszavakat listázni a Google Adwordsben, amikre ők is rákeresnének. A kulcsszavak alkotják az online marketing kampány egyik legfontosabb elemét. Ám a kulcsszavak önmagukban még nem jelentenek sikert, a hirdetés szövegét úgy kell megírni, hogy az motiváló legyen, egyértelmű és aktivizálja az olvasókat.

Ha biztosra akar menni, bátran keressen fel minket és bízza ránk a Google hirdetéseit!

Kérje Google kereső hirdetés szolgáltatásunkat!

 • Releváns, előre megbeszélt kulcsszavakra, remekül megfogalmazott hirdetéseket kap.
 • Garantáltan megnövekedett látogatottságot, új ügyfeleket szerez weboldala.
 • A hirdetések több helyen is megjelennek a Google keresőrendszerén belül.
 • Ingyenes szolgáltatásokat kap Google hirdetése mellé.

Sikerre visszük Google Adwords kampányát!

Sikerre visszük Google Adwords kampányát!Olyan fizetett hirdetési rendszert keres, amivel fellendítheti üzletét, több ügyfelet szerezhet, szélesebb körben is megismertetheti termékeit, szolgáltatásait és növelheti a profitot is? Egy okosan kivitelezett Google Adwords kampánnyal mindezt elérheti. Ebben segítünk Önnek!

A Google Adwords kampány hozzá nem értők kezében könnyen pénzszórássá és időpocsékolássá válhat. Ahhoz, hogy ne így legyen, gondosan kell megválasztani a felhasználni kívánt kulcsszavakat, ezekből pedig minél több van, annál jobb. Érdemes szem előtt tartani, hogy nem mindig a Google listáján betöltött legelső hely elérése jelenti az abszolút sikert, ez csak abban az esetben kifizetődő, ha az teljesen meg is térül.

Fontos a Google Adwords kampányban alkalmazott hirdetések megfelelő pozícionálása, a releváns csoportok elérése, esetleg újak felkutatása, de az sem mindegy, hogy milyen időszakban indítunk útjára egy hirdetést. Végül nagyot bukhatunk akkor is, ha olyanokra bízzuk a kampányt, akik nem értenek hozzá, rutinos szakemberek helyett. Ön ne kövesse el ezt a hibát, helyette keressen fel minket bizalommal!

Érvek a Google AdWords mellett- A hatékony online marketing eszköze

Érvek a Google AdWords mellett- A hatékony online marketing eszközeEgy vállalkozás online megjelenéséhez manapság elengedhetetlen a Google AdWords használata, ami számos előnyének köszönheti nélkülözhetetlenségét. A Google AdWords egy rendkívül hatékony hirdetési rendszer, aminek alkalmazásával a kampányok szinte azonnal megtalálják a vállalkozás célközönségét!

A Google AdWords rugalmas rendszerű, ugyanis az általa közvetített hirdetéseket bármikor lehet módosítani, így a kampány során bekövetkezett változásokat azonnal feltüntetheti a reklámanyagban!

A Google AdWords népszerűsége a pontos, nyomon követhető működésének is köszönhető, ugyanis lehetőség van statisztikák lekérésére, így folyamatosan ellenőrizhetők az eredmények. A kimutatások segítségével egy későbbi kampányt már a mért adatok alapján lehet kialakítani, ezáltal folyamatosan kipróbálhat más és más ügyfélcsalogató praktikákat a hirdetésekben!

A Google AdWords-el célzott és hatékony hirdetési rendszerre tehet szert! Ne hagyja ki a lehetőséget, kérje kollégáink segítségét a rendszer megismeréséhez!

Jelentkezzen most!

Jelentkezzen most, és egy akciós ajánlat keretén belül ingyenes felmérést, elemzést és tanácsadást kap Google minősített szakembereinktől, akik bevezetik Önt és cégét az online marketing világába. Keressen fel minket, vagy kérje ingyenes visszahívásunkat. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást!