Google Kereső Hirdetés

Szeretne a világ legnagyobb keresőjében hirdetni?

Kevés oldala látogatottsága, és új ügyfeleket szeretne?

Szeretné jobban megismertetni weblapját a nagyközönséggel?

Precízen beállított, előre megbeszélt kulcsszavakra optimalizált hirdetésekre van szüksége?

Válassza Google kereső hirdetési szolgáltatásunkat!

Hirdessen velünk a Google keresőjében

 

Ön garantáltan nagy látogatottságnövekedést ér el, a releváns kulcsszavakra optimalizált hirdetéseinkkel.

Hirdetését több helyen is megjelenítjük a keresőrendszeren belül.

Remekül megírt, pontos, precíz hirdetésszövegek, melyek tökéletesen tükrözik és bemutatják cégét, vagy termékét.

Igényeljen egyszeri 30.000 Ft-os kuponkódot és hirdessen a Google keresőjében.

Kérje ingyenes ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

Akciós ajánlat!

Ha Ön igénybe veszi Google kereső hirdetési szolgáltatásunkat, mi díjmentes tanácsadást és elemzést is kínálunk Önnek!

Ön tudta, hogy az interneten eltöltött időnk óriási százalékát teszi ki a keresés? Rákeresünk videókra, képekre, cikkekre, oldalakra, termékekre és szolgáltatásokra.

A legtöbbet használt kereső pedig a Google, mely az egész világon egyeduralmat alakított ki a keresőrendszerek tekintetében. Ha valamit nem tudunk, nem ismerünk, vagy több információt szeretnénk róla, akkor a Google keresőjét hívjuk segítségül.

Jelentkezzen még ma, hiszen ajánlatunk most akciós!

Díjmentes tanácsadást, felmérést is kap a Google partnerhálózati Hirdetés szolgáltatás mellé.

Ezekkel a plusz ajándékokkal segítünk Önnek eligazodni az online marketing világában, illetve bemutatjuk saját weboldala, cége, vagy szolgáltatása helyzetét.

A mi hirdetési szolgáltatásunkkal reklámjai több helyen, releváns kulcsszavakra rákeresve jelennek meg, így garantáltan potenciális látogatókhoz jut weboldala. A megfelelő kulcsszavak pedig azért fontosak, mert így olyan emberekhez jut el a weboldala, akik eleve érdeklődnek terméke, vagy szolgáltatása iránt.

Munkatársaink Google minősített szakemberek, így Ön a legjobban megalkotott és optimalizált hirdetéseket kapja a pénzéért.

A reklámok szövegeit pedig tapasztalt szövegíró csapatunk alkotja meg Önnek.

Ne habozzon, kérje ingyenes visszahívásunkat, s mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot! Használja hirdetéseinket, és csábítsa magához a leendő ügyfeleit!

Miért érdemes Google hirdetést választania?

A Google a legismertebb és leggyakrabban használt kereső világszerte. Magának a találati listájának alapvetően két része van, az egyik rész a fizetős hirdetésekből áll, a másik pedig az ingyenes találatokból.

Már az elhelyezkedésük is sokat elárul arról, hogy miért jó befektetés a Google hirdetés, hiszen a fizetett hirdetések minden esetben az ingyenes találatok felett kapnak helyet, így nagyobb eséllyel fognak inkább ezekre kattintani az érdeklődők.

Ebben az esetben a kattintásért fizetni kell a Google hirdetési rendszerének, ebből tevődik össze a havi hirdetési költség.

Ön minden hónapban eldöntheti, hogy mennyit szeretne elkölteni a hirdetési rendszerben, ebből fogja az automatikusan levonni a kattintások után az összeget.

Nincs kockázat, mert így csak a tényleges eredményekért, a honlapjára látogatókért kell fizetnie!

Ha Ön is úgy döntött, hogy kipróbálja a Google hirdetések nyújtotta előnyöket, sok egyéb mellett ennek optimalizálásában is a segítségére leszünk, keressen minket elérhetőségeinken!

Milyen a jó Google hirdetés?

Az online marketing segítségével minden vállalkozásból kihozható az a maximum, ami még benne rejlik, ennek egyik hatékony eszköze a Google hirdetés. A Google hirdetés sikere az okos tervezésen múlik. Hogyan is néz ki egy sikeres Google hirdetés stratégia?

A megfelelő kérdések megfogalmazásával már sokat lehet tenni a sikerért. Gondoljuk át, melyik az a célközönség, amit meg akarunk szólítani a hirdetéssel: fiatalok, középkorúak, esetleg más cégek, mi az, amit még nem tudnak rólunk? A következő annak megfogalmazása mit is ajánlunk a célcsoportnak: meg kell nekik mutatni, hogy ez az ajánlat a legjobb a piacon és máshol nem találnak hasonlót.

Érdemes a vásárlók fejével gondolkodni és megpróbálni azokat a kulcsszavakat listázni a Google Adwordsben, amikre ők is rákeresnének. A kulcsszavak alkotják az online marketing kampány egyik legfontosabb elemét. Ám a kulcsszavak önmagukban még nem jelentenek sikert, a hirdetés szövegét úgy kell megírni, hogy az motiváló legyen, egyértelmű és aktivizálja az olvasókat.

Ha biztosra akar menni, bátran keressen fel minket és bízza ránk a Google hirdetéseit!

Ön tudta, hogy az interneten eltöltött időnk óriási százalékát teszi ki a keresés? Rákeresünk videókra, képekre, cikkekre, oldalakra, termékekre és szolgáltatásokra.

A legtöbbet használt kereső pedig a Google, mely az egész világon egyeduralmat alakított ki a keresőrendszerek tekintetében. Ha valamit nem tudunk, nem ismerünk, vagy több információt szeretnénk róla, akkor a Google keresőjét hívjuk segítségül.

Kérje Google kereső hirdetés szolgáltatásunkat!

Releváns, előre megbeszélt kulcsszavakra, remekül megfogalmazott hirdetéseket kap.
Garantáltan megnövekedett látogatottságot, új ügyfeleket szerez weboldala.
A hirdetések több helyen is megjelennek a Google keresőrendszerén belül.
Ingyenes szolgáltatásokat kap Google hirdetése mellé.

REFERENCIA

“Az elmúlt időszakban a fizetőképes kereslet csökkenése ellenére a Kampányfelügyelet Magyarország által végzett hatékony Google Adwords kampánykezelés segítségével 20% kal tudtuk az árbevételünket növelni 2012-es év végére.”

12-es Teher Bt.

“A Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-vel folytatott közös munka során, a www.hostopshop.hu webáruház folyamatos megrendeléseit az általuk kezelt Google AdWords hirdetések biztosítják.”

Hőstop-Plastika Kft.