Google Partnerhálózati Hirdetés

Meg szeretne jelenni a Google partneroldalain?

 • Nem csak a keresőben szeretné megjelentetni weboldalát, hanem a Google összes partneroldalán is?
 • Szeretné megjelentetni cégét, vagy termékét online magazinokban, álláskereső és közösségi oldalakon?
 • Esetleg saját elképzelései vannak az oldalakról, ahova szeretné hirdetését kitenni?

Kérje ingyenes ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

Válassza Google Partnerhálózati csomagunkat!

És miért éri meg ez Önnek?

 • Ön szabhatja meg, mely weblapokon kíván hirdetni.
 • Szolgáltatásunk igénybevétele után, hatalmas látogatottságnövekedéssel számolhat, és rengeteg új felhasználóhoz juthat el!
 • Saját maga szabhatja meg azt az összeget, melyet a hirdetésekre szán.
 • Tőlünk ingyenes felmérést, tanácsadást is kap a szolgáltatás mellé!

Fontos, hogy ne csak egy adott platformon, oldalon jelenjen meg weboldalunk, hiszen minden felhasználónak megvannak a maga, saját, kedvenc helyei, melyeket akár napi szinten is többször meglátogat.

Google Partnerhálózati szolgáltatással szinte minden típusú weboldalra kikerülhetnek cége hirdetései.

Megjelenhet természetesen a Google keresőjében, amit a legtöbben használnak a világon. A YouTube, a Gmail és egyéb Google partneroldalakon szintén meg fog jelenni hirdetése.

Ezek szintén óriási forgalmat közvetítő platformok, hiszen a YouTube a világ első számú videómegosztó oldala, míg a Gmail a legelterjedtebb levelezőrendszer.

Emellett álláskereső oldalakra, vagy magazinok portáljaira is kikerül reklámja. Ezeket szintén óriási tömegek látogatják napi szinten, hiszen rengetegen keresnek munkát, illetve a napi hírek, cikkek olvasása is ma már inkább az interneten történik.

Ön tehát egy teljes körű, összetett hirdetési csomagot kap a pénzéért, ráadásul ezt az összeget Ön szabhatja meg!

Hogy miért éri meg a szolgáltatás?

 • Az Ön hirdetése bármely olyan oldalon megjelenik majd, ahol lehetőség van reklámok megjelenítésére.
 • A világ leglátogatottabb oldalaira fog kikerülni, így a látogatottságnövekedés garantált.
 • Google minősített szakembereink végzik a munkát, így Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja pénzéért.
 • Nincs előre megszabott havidíj, Ön dönti el, mennyit szán a hirdetéseire.

A közösségi marketing lényege

Az olyan közösségi oldalak megjelenésével, mint amilyen a facebook, pinterest, twitter és így tovább, a marketing területe új platformokkal bővült. Itt egészen más jellegű marketing tevékenység alakult ki, mivel nem a direkt eladás a cél, hanem a vevőkkel való kapcsolat kiépítése.

közösségi marketingre jellemző a kétirányú kommunikáció, tehát a cégek nem csupán adnak, de kapni is szeretnének. Visszajelzéseket, véleményeket várnak, ezért olyan tartalmakat generálnak, amire lehet reagálni. A visszacsatolások révén alakítható maga a közösségi oldal és a cég szolgáltatásai, termékei is. Ezen felül a közösségi média lehetővé teszi, hogy még több követőt szerezzen magának az adott cég, hogy bővítse vásárlói körét.

Így hát a videómegosztók, képmegosztók, fájlmegosztó oldalak, szakmai portálok, blogok is alkalmasak költséghatékony kampányok lebonyolítására, hirdetések közzétételére, márkaépítésre és interaktív kommunikációra. Ezért evidens, hogy kihagyhatatlan és termékeny marketing területről van szó.

Forduljon hozzánk, és használja ki a közösségi marketing lehetőségeit!

Jelentkezzen még ma, hiszen ajánlatunk most akciós!

Díjmentes tanácsadást, felmérést is kap a Google partnerhálózati Hirdetés szolgáltatás mellé.

Ezekkel a plusz ajándékokkal segítünk Önnek eligazodni az online marketing világában, illetve bemutatjuk saját weboldala, cége, vagy szolgáltatása helyzetét.

Ne habozzon, kérje ingyenes visszahívásunkat, s mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot! Használja hirdetéseinket, és csábítsa magához a leendő ügyfeleit!

Kérje ingyenes ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

REFERENCIA

“Az elmúlt időszakban a fizetőképes kereslet csökkenése ellenére a Kampányfelügyelet Magyarország által végzett hatékony Google Adwords kampánykezelés segítségével 20% kal tudtuk az árbevételünket növelni 2012-es év végére.”

12-es Teher Bt.

“A Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-vel folytatott közös munka során, a www.hostopshop.hu webáruház folyamatos megrendeléseit az általuk kezelt Google AdWords hirdetések biztosítják.”

Hőstop-Plastika Kft.