Mikor forduljon mindenképpen hozzánk?

Mikor forduljon mindenképpen hozzánk?

Minthogy a közösségi marketing kiindulási pontja a vevő és az eladó közötti eredményes kommunikáció, ezért érdemes egy kicsit többet tudni arról, mit is takar ez a kifejezés. Eredete a latin communico igére vezethető vissza, melynek jelentései többek között a következők: közöl, közössé tesz, megoszt, osztozik, megegyezik, egyesít.

Látható, hogy mennyi jelentésárnyalat fér ebbe az egy szóba. Ha belegondolunk az itt felsoroltak mind megállják a helyüket a 21. században, az online marketing világában. Hiszen minden vállalkozás célja az, hogy termékéről, önmagáról közölni tudjon valami információt, ami az internetre felkerülve a vevővel közössé válik. A megoszt szóról ma már mindenkinek a közösségi oldalak jutnak eszébe, melyek ugyancsak kiváló felületei a lehetséges vevők szerzésének. Végül a megegyezik és egyesít azt a jövőbeli várt kapcsolatot jelenítheti meg, ami kialakul a vevő és az eladó között.

Ha szeretné, hogy vállalkozása eredményesen kommunikáljon lehetséges vevőivel, forduljon hozzánk bizalommal közösségi marketinggel kapcsolatban is!